Prarado kieme paliktą revolverį

Gegužės 6-8 dienos

Per šias dienas į Širvintų rajono policijos komisariatą buvo pristatyti 6 asmenys.

Pirmadienį 1962 metais gimęs Širvintų seniūnijos gyventojas S.S. namuose smurtavo prieš žmoną. Komisariate užregistruotas tarnybinis pranešimas, kad apie 18 val. šis vyras konflikto metu sutuoktinei dukart sudavė į veidą.

Tą pačią dieną Širvintose, Plento gatvėje, girtas gulėjo nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis L.B., gimęs 1962 metais, o Vindeikių kaime – 1958 metais gimęs Širvintų seniūnijos gyventojas M.S.

Antradienį iš Kernavės į policiją buvo atvežtas 1974 metais gimęs R.L., girtas viešoje vietoje įžeidžiamai kibęs prie žmonių.

Trečiadienį Širvintose, J. Janonio gatvės 13-ojo namo laiptinėje, girtas gulėjo 1973 metais gimęs širvintiškis A.D., o 1951 metais gimęs Širvintų seniūnijos gyventojas V.Z. girtas pasirodė Širvintų mieste, Nepriklausomybės aikštėje.

Patrulių būrio pareigūnai išaiškino 7 Kelių eismo taisyklių pažeidėjus.

Antradienį, apie 11 val., Družų kaime dviratį neblaivus vairavo 1964 metais gimęs rajono gyventojas V.K., o trečiadienį Širvintų seniūnijoje – 1968 metais gimęs tos seniūnijos gyventojas Č.V.

Gegužės 6-ąją buvo užregistruotas širvintiškio V.A. pareiškimas, kad gegužės 4-ąją, apie 13 val., buvo pavogtas kieme be priežiūros paliktas mažos galios revolveris ME 38 Compact G.

Tą pačią dieną buvo užregistruotas širvintiškės G.O. pareiškimas, kad gegužės 4-osios naktį girtas grįžęs sūnus D.O., gimęs 1967 metais, ją sumušė. Motina patyrė fizinį skausmą.

Pirmadienį užregistruotas tarnybinis pranešimas, kad gegužės 6-ąją, apie 18.30 val., į nuomojamą sodybą Jauniūnų seniūnijoje atvykęs S.K. pastebėjo, jog per langus buvo įsibrauta į namą. Dingo televizorius „Samsung“ ir nešiojamasis kompiuteris. Žala – 2100 Lt.

Gegužės 7-ąją policijoje užregistruotas vilniečio F.S. pareiškimas, kad prieš kelias dienas savo sodyboje, kuri yra mūsų rajone, pabandė atrakinti garažo ir pagalbinių patalpų durų spynas, tačiau to padaryti nepavyko. Vilnietis įtaria, kad spynos – sugadintos. Materialinis nuostolis – 190 Lt.

Antradienį užregistruotas širvintiškės O.G. pareiškimas, kad jos nepilnamečiam sūnui kitas nepilnametis trenkė su plyta į nugarą.

„Širvintų kraštas“ rašė apie Širvintose, Totorių gatvėje, apgadintą automobilinį kraną ir lengvąjį automobilį. Trečiadienį policija užregistravo tarnybinį pranešimą, kad vandalai šių automobilių savininkui padarė 1200 Lt žalą.

Parengta pagal Širvintų RPK pranešimus

Sending
Skaitytojų įvertinimas
0 (0 įvert.)

1 Atsakymas į "Prarado kieme paliktą revolverį"

  1. gaga parašė:

    Na jau su tais sutuoktiniais tai tikrai per daug.

Comments are closed.

scroll to top