Širvintų seniūnijoje apvogtos dvi sodybos

Spalio 6-9 dienos

Per keturias dienas Širvintų policija išaiškino 15 administracinės teisės pažeidėjų, ir tik vienas jų pažeidė ne Kelių eismo taisykles, o nugvelbė smulkaus turto. Policija kelyje Maišiagala-Širvintos sustabdė automobilį „Ford Cougar“, kurį neblaivus ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo vairavo 1994 metais gimęs Zibalų seniūnijos gyventojas.

Tai ne vienintelis „kelių gaidelis“. Širvintų seniūnijoje prie automobilio „Audi 80“ vairo neblaivus ir neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonės įkliuvo tos seniūnijos gyventojas, o kelyje Širvintos-Rimučiai-Kernavė-Dūkštos automobilio „Peugeot“ neblaivus ir neturintis teisės vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Policija užregistravo tyrėjo protokolą-pareiškimą, kad spalio 7 dieną kreipėsi širvintiškis, kuris pareiškė, kad apvogta Širvintų seniūnijoje esanti jo sodyba. Padaryta 350 eurų turtinė žala.

Tą pačią dieną dėl Širvintų seniūnijoje apvogtos sodybos į policiją kreipėsi ir vilnietis. Padaryta 1711 eurų turtinė žala.

Taip pat užregistruotas tyrėjos protokolas-pareiškimas, kad spalio 7-ąją namuose, esančiuose Jauniūnų seniūnijoje, moterį sumušė jos sugyventinis.

Gauti dar du skundai, bet jų policija nekomentuoja.

Parengta pagal Širvintų RPK pranešimus

Sending
Skaitytojų įvertinimas
0 (0 įvert.)
scroll to top