2018 metų Širvintų krašto geradario nominacija – Lidai ir Augenijui Baravykams

Lida ir Augenijus Baravykai

Lida ir Augenijus Baravykai

Gruodžio 14-osios vakarą Širvintų kultūros centre vykusio šilto ir jausmingo paramos-labdaros vakaro vakaro kulminacija tapo „Metų geradario“ nominacijos iškilmės.

Šio garbingo apdovanojimo laimėtojais šiemet tapo verslininkai, kultūros ir švietimo sričių rėmėjai, pagrindiniai 2016 m. Širvintose pastatyto paminklo Ignui Šeiniui mecenatai, aktyvūs visuomenininkai Lida ir Augenijus Baravykai.

Įteikdama simbolinį apdovanojimą, merė Živilė Pinskuvienė dėkojo Baravykų šeimai už paramą rajono kultūrai, švietimui už įkvepiantį gražios tvirtos šeimos, darančios kilnius darbus, pavyzdį.

Primename, kad „Metų geradario“ nominacija įsteigta 2016-11-07 Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu Nr. 9-854. Šiam apdovanojimui kandidatus gali siūlyti kiekvienas rajono gyventojas, įstaiga ir organizacija.

Ceremonijos akimirka

Ceremonijos akimirka

„Metų geradarys“ suteikiama už ypatingus nuopelnus Širvintų rajonui konkrečiais kalendoriniais metais:

Už aktyvią visuomeninę veiklą, bendruomeniškumo puoselėjimą ir skatinimą; Už labdaringą veiklą, paramą, finansinę pagalbą Širvintų krašto švietimui ir mokslui, verslui, kultūrai ir menui, sportui, aplinkosaugai, infrastruktūrai ir kitoms sritims; Už savanorišką veiklą, pilietiškumo ugdymą; Už krašto gražinimo, puoselėjimo, populiarinimo idėjas, iniciatyvas ir jų įgyvendinimą; Už krašto garsinimą šalyje, užsienyje.

Užs. Nr. 129

Sending
Skaitytojų įvertinimas
0 (0 įvert.)

1 Atsakymas į "2018 metų Širvintų krašto geradario nominacija – Lidai ir Augenijui Baravykams"

  1. Anonimas parašė:

    labai grazu ir kilnu

Comments are closed.

scroll to top