Pažeidėjus viešinsime!

Skveras „Vaikystės stotelė“, kaip ir kitos tvarkomis, prižiūrimos ir puoselėjamos viešosios teritorijos, buvo įkurtas tam, kad čia jaustųsi jaukiai ir saugiai tiek vaikai, tiek jaunimas, tiek vyresnio amžiaus gyventojai. Dirbta ir kurta Jūsų, gerbiami širvintiškiai, gerovei.

Tenka apgailestauti, kad nuolat atsiranda norinčių parodyti jėgą ir niokoti bendrą mūsų visų – širvintiškių – turtą. Deja, pažeidėjai labai dažnai būna vaikai, jaunimas.

Šį kartą mieste įrengtos vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo jaunuolius, laužiusius suolelį. Jų tėvai jau yra pakviesti į Savivaldybės administracijos viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyrių.

Nufilmuota, kaip jaunuoliai laužo suolelį.

Nufilmuota, kaip jaunuoliai laužo suolelį.

Daugelį svarbiausių vertybių, supratimą apie gyvenimą gauname iš šeimos. Todėl prašome tėvų pasikalbėti su savo vaikais, priminti jiems taisykles, elgesio normas.

Dar kartą primename, kad miestas yra stebimas vaizdo kameromis dėl žmonių saugumo. Taip pat atkreipiame dėmesį, kad lentelės su įspėjimais, jog teritorijoje yra nerūkoma, draudžiama vedžioti šunis yra įrengtos tam, kad taisyklių būtų laikomasi.

O visus pažeidėjus įspėjame, kad miestas yra stebimas vaizdo kameromis, ir už pažeidimus gresia administracinė atsakomybė.

Savivaldybės informacija

Sending
Skaitytojų įvertinimas
0 (0 įvert.)

6 Atsakymai į “Pažeidėjus viešinsime!”

  1. 1-2-3 parašė:

    100 eurų banknotas yra trečias pagal populiarumą tiek Lietuvoje, tiek Europoje. Lietuvoje 100 eurų banknotai sudaro 8, o 200 eurų banknotai – apie 2 proc. visų į apyvartą išleidžiamų banknotų. Dažniausiai Lietuvoje yra naudojami 20 ir 50 eurų banknotai.

  2. rūpestis parašė:

    viena šeima susirūpino ir nepatylėjo dėl pažeidėjų, tai dabar sulaukia įvairių priešpriešinių akcijų. Kai nepatyli Pinskuvienė ar jos aplinka, tuomet viskas gerai. Kiti neturi teisės kalbėti. Ar nekeista?

  3. to Monika parašė:

    O kas turetų tą demesį kreipinėti????? Ar jie tėvų/motinų neturi?
    Jeigu tėvams do lampocki, tai kas turetu sunerimti??

  4. Monika parašė:

    savaitgaliais kalnalaukio gatve vaikinai lenktyniauja, niekas nekreipia demesio, cia susirupino del motociklu

  5. jane parašė:

    Butinai reikia viesinti, o tai elgiaisi kaip galvijai nuo lenciugo nutruke.

  6. tutis parašė:

    ….po perkunais kada ta policija sutvarkys tuos du motociklistus siauciancius vakarais kalnalaukyje ….gal tik kai nuteks ka nors…lakstant tokiu greiciu jie jau senai turejo teises prarast

Comments are closed.

scroll to top