Sausio 1-ąją rasti du mirę vyrai

Gruodžio 30-sausio 1 dienos

Per paskutines praėjusių metų ir pirmąją šių metų dieną Širvintų policija išaiškino 6 administracinės teisės pažeidėjus, 3 jų pažeidė Kelių eismo taisykles. Tarp pastarųjų buvo ir 1966 metais gimusi Musninkų seniūnijos gyventoja, gruodžio 31-ąją Jauniūnų seniūnijoje neblaivi vairavusi dviratį.

Gruodžio 30 dieną policija gavo 1976 metais gimusio širvintiškio pareiškimą, kad gruodžio 22 dieną grįžęs namo jis pastebėjo, jog atidarytos terasos durys, o iš namų pagrobta įvairių daiktų. Žala – 1278 eurai.

Taip pat gautas 1984 metais gimusios širvintiškės pareiškimas, kad sausio 1 dienos rytą namuose prieš ją smurtavo 1978 metais gimęs vyras. Jis buvo pristatytas į policiją.

Komisariate užregistruotas tarnybinis pranešimas, kad sausio 1-osios rytą 1963 metais gimęs širvintiškis savo bute rado mirusį vyriškį, gimusį 1960 metais. Kūnas – be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kitame tarnybiniame pranešime informuojama, kad sausio 1-ąją, apie 11.35 val., rajono gyventojas, atėjęs pas 1959 metais gimusį kaimyną, rado jį mirusį. Kūnas – be išorinių smurto žymių. Irgi pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Policija gavo 1958 metais gimusios rajono gyventojos pareiškimą, kad sausio 1-ąją, apie 6 val., atėjusi į jos kieme esantį pieno supirkimo punktą, pastebėjo, kad dingo pieno supirkimo žurnalas. Įsibrovus į ūkinį pastatą buvo pavogtas plastikinis 30 l talpos rudos spalvos kanistras su dyzelinu. Padaryta 20 Eur žala.

Policija skelbia užregistravusi 51 skundą, pareiškimą ar pranešimą. Kai kurie jų: gautas vienos širvintiškės pareiškimas dėl anksčiau apgadinto kieme stovėjusio automobilio, taip pat 2016 metų gruodžio 30 dieną gautas Širvintų seniūnijos gyventojos skundas dėl kaimynės netinkamai prižiūrimų šunų.

Parengta pagal Širvintų RPK pranešimus

Sending
Skaitytojų įvertinimas
0 (0 įvert.)
scroll to top