INTERNETINĖS SVETAINĖS

www.sirvinta.net

PRIVATUMO POLITIKA

Šia Privatumo politika svetainė www.sirvinta.net siekia informuoti, kaip renka, naudojasi ir dalinasi Jūsų pateiktais ir surinktais Jūsų asmens duomenimis.

Interneto svetainės lankytojų duomenys renkami laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų.

Atkreipiame dėmesį, kad mūsų svetainėje gali būti nuorodų į socialinius tinklus, kitų įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Privatumo ir slapukų politiką taikome tik tada, kai lankotės mūsų interneto svetainėje www.sirvinta.net. UAB „Danielita“, kuri valdo šią svetainę, nėra atsakingas už trečių šalių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Jei paspaudę nuorodą iš mokyklos interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

Administruodami interneto svetainę bei diagnozuodami sutrikimus fiksuojame lankytojų kompiuterių IP adresus ir atliekamus tinklalapiuose veiksmus.

IP adresas – tai kompiuterį identifikuojantis unikalus kodas tinkluose. Jis, kaip ir lankymosi tinklalapiuose veiksmų seka, gali būti naudojamas nustatant lankytoją ir renkant įvairią statistinę informaciją. Informacija renkama užtikrinant kibernetinės ir informacinės saugos teisės aktų reikalavimus.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę ir svetainės darbą, mokyklos tinklalapiuose naudojame slapukus ir renkame duomenis apie paslaugų naudojimą.

Slapukai (cookies) yra itin mažos apimties failai, kurie laikinai įrašomi į įrenginio, iš kurio Jūs lankotės sirvintos.lt tinklalapyje, kietąjį diską ir leidžia atpažinti Jus vėliau lankantis tinklalapyje. Jie sukurti ir tiesiogiai naudojami pačios svetainės (be trečiųjų asmenų įsikišimo) informacijos elektroniniu ryšio tinklu perdavimui. Techniniai slapukai nėra naudojami jokiems kitiems tikslams. Toks duomenų tvarkymas neleidžia tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės. UAB „Danielita“ pasilieka teisę anonimišką statistinę informaciją perduoti trečiosioms šalims.

Slapukai – įprasta informacijos rinkimo interneto tinklalapiuose praktika, kuri palengvina vartotojų naudojimąsi jais. Slapukais gaunamą informaciją mes naudojame tam, kad užtikrintume tinklalapio sirvintos.lt funkcionalumą ir naudojimosi tinklalapiu analizės tikslu. Jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą naudoti slapukus. Tai padaryti galima pakeičiant savo interneto naršyklės nustatymus taip, jog ji nepriimtų slapukų. Techninių ir funkcinių slapukų išjungimo ar ištrynimo atveju gali sulėtėti naršymo tinklapyje sparta, būti apribotas atskirų tinklalapio funkcijų pasiekiamumas ar apskritai blokuota prieiga prie tinklalapio www.sirvinta.net.

Surinkti duomenys apie svetainės lankytojus yra saugomi serveryje nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų.

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome?

Komentarai:

Kai lankytojai rašo komentarus tinklalapyje, mes renkame duomenis, matomus komentaro formoje, o taip pat tik komentaro administravimo formoje matomą lankytojo IP adresą, kad apsisaugotume nuo brukalų. Skelbdamiesi mūsų svetainės Skelbimų skiltyje, prisiimate atsakomybę dėl Jūsų paskelbtų asmens duomenų – telefono, e. pašto ir kitų duomenų – saugumo.

Lankytojų komentarai gali būti tikrinami naudojant automatinę brukalų paieškos paslaugą, taip pat šalinami mūsų nuožiūra.

Failai:

Jei įkeliate nuotraukas į tinklalapio skelbimų skiltį, turėtumėte vengti įkelti jas su išsaugotais vietovės duomenimis (EXIF GPS). Tinklalapio lankytojai gali parsisiųsti nuotraukas iš tinklalapio ir iš jų išgauti vietovės duomenis.

Paskyra:

Jei Jūs turite paskyrą ir prisijungiate mūsų tinklalapyje, mes sukuriame laikiną slapuką, kuriame įrašoma, ar Jūsų naršyklė priima slapukus. Šis slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos ir yra ištrinamas kai uždarote savo naršyklę.

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys:

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Statistika:

Jei parašote komentarą, jo tekstas ir metaduomenys yra saugomi neribotą laiką. Taip daroma todėl, kad galėtume atpažinti ir patvirtinti ateities komentarus automatiškai, vietoje administratoriaus patvirtinimo.

Kai užsiregistruojate mūsų tinklalapyje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Tinklalapio administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

Sending
Skaitytojų įvertinimas
0 (0 įvert.)