„Širvintų kraštas“ – tarp 3 sporto „Metų žiniasklaidos priemonių“

Gruodžio 9 d. įvyko 2016 m. Lietuvos sporto vadybos apdovanojimų šventinis vakaras.

Sveikinimo žodį tarė LR Susisiekimo ministerijos kancleris, Sporto vadybos asociacijos steigėjas Tomas Karpavičius, Lietuvos sporto federacijų sąjungos prezidentas Rimantas Kveselaitis bei Lietuvos sporto federacijų sąjungos viceprezidentas ir 2016 m. Lietuvos sporto vadybos apdovanojimų Darbo grupės pirmininkas Romas Vitkauskas.

Šventėje dalyvavo Lietuvos tautinio olimpinio komiteto viceprezidentas, Lietuvos dviračių sporto federacijos prezidentas Romualdas Bakutis, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto generalinis sekretorius Valentinas Paketūras, Kūno kultūros ir sporto departamento prie LR Vyriausybės generalinis direktorius Edis Urbanavičius, Danske Bank generalinis direktorius Gintautas Galvanauskas, Lietuvos asociacijos „Sportas visiems“, kitų sporto organizacijų bei šalies savivaldybių atstovai. Širvintų rajonui atstovavo laikinai Sporto mokyklos direktoriaus pareigas Alina Zapolskienė.

2016 m. Lietuvos sporto vadybos apdovanojimams kandidatus siūlė ir paraiškas teikė Lietuvos sporto organizacijos. Pateiktas paraiškas apibendrino ir finalininkus išrinko Sporto vadybos apdovanojimų darbo grupė. Vertinant kandidatus, atsižvelgta į profesionalumo, novatoriškumo, kūrybiškumo, vadybos efektyvumo kriterijus. Po viešo balsavimo darbo grupė išrinko 9 nominacijų nugalėtojus.

METŲ SPORTO INICIATYVA – Baudžiamojo kodekso papildymas atsakomybe už manipuliavimą sporto varžybų rezultatais.

METŲ SPORTO MIESTAS – Alytus.

METŲ SPORTO INFRASTRUKTŪROS OBJEKTAS – DELFI sporto centras.

METŲ ŽINIASKLAIDOS PRIEMONĖ – Naujienų portalas DELFI.

METŲ SPORTO KOMUNIKACIJA – Lietuvos parolimpinės rinktinės pasirodymo Rio parolimpinėse žaidynėse viešinimas (Vilma Venckutonytė).

METŲ SPORTO RENGINYS – 13-tas Danske Bank Vilniaus maratonas.

UŽ GYVENIMO NUOPELNUS – Zigmantas Motiekaitis.

METŲ SPORTO FEDERACIJA – Lietuvos irklavimo federacija.

METŲ SPORTO VADYBININKAS – Benediktas Vanagas (automobilių sportas).

Nugalėtojams įteikti skulptoriaus Kęstučio Musteikio sukurti specialūs prizai.

Džiaugiamės, kad nominacijoje „Metų žiniasklaidos priemonė“ kartu su tokiais gigantais kaip Sportas.info ir Delfi buvo išskirtas ir Širvintų rajono laikraštis „Širvintų kraštas“. Esame dėkingi už bendradarbiavimą ir sporto aktualijų sklaidą.

Širvintų sporto mokyklos informacija
Parengta pagal www.lsfs.lt pranešimą

Sending
Skaitytojų įvertinimas
0 (0 įvert.)

2 Atsakymai į “„Širvintų kraštas“ – tarp 3 sporto „Metų žiniasklaidos priemonių“”

  1. Anonimas parašė:

    Yra labai paprastai. Ano rasytojos skaito sita ir sito komentarus ir perpasakoja aname, ka skaite sitame. Tai kam ana skaityti.

  2. taip parašė:

    Kai pasiziuriu i hey.lt ano „teisingo“ ir sito „neteisingo“ laikrascio skaitomuma, tai aiskiai matau, kad didzioji dalis skaito sita laikrasti. Anam dar labai toli iki sito.Tai kaip cia taip yra?

Comments are closed.

scroll to top